onsdag 22 januari 2020

Boknyheter och ett år klokare(?)!

Ännu en lillördag och utomhus skiner solen. Temperaturen säger "slutet av mars", vilket jag gärna skulle vilja se som vore det en sanning. Inte bara för att jag vill ha vår och sommar, utan för det är då som min bok äntligen kommer att släppas. Om detta skriver jag idag och hela inlägget står att läsa på Trade Venue. Nedan är ett litet utdrag (vilket nog alla och envar nu har kommit att förstå...).

I morgon, den 23 januari, skall jag, om kalenderreglen skall appliceras, bli lite klokare. Jag vet ej ifall detta kommer vara gällande och egentligen gör det mig detsamma, för just nu befinner jag mig i ett sorts rus; hur kan man bäst fira sin egen dag än med vetskapen om att ens egen bok kommer att släppas inom två månader? Hur kan man som bäst fira sin egen dag när man mår bra, är i balans och upplever ett enormt stöd från såväl familj som släkt, vänner, kollegor, twitter- och bloggprofiler et cetera?
Vad är det som har hänt? Förvisso är det ingen nyhet med ett stort ”N”, likväl är det ett steg framåt – boken finns nu att bevaka på Adlibris och på Bokus! Att se hundratals och åter hundratals timmar framför Word te sig i denna konkretiserade form är… surrealistiskt.
Jag har varit i kontakt med mitt förlag och frågat om de vet om/när det kommer att finnas ”boka/förbeställ”, men fick till svar att de ej, i denna stund, kunde ge ett svar, vilket är synd. Emellertid kan du trycka på ”bevaka/meddela mig”, vilket gör att du kommer att få ett mail när det finns möjlighet att förboka boken. Därtill lär du nog inte, givet att du följer denna blogg, gå miste om när denna tillfällighet infinner sig. Om inte annat kan du boka in onsdagen den 25 mars, för då beräknas mitt alster att släppas!
Läs vidare på denna länk (oroa dig inte - ingen affiliate e.d.). Nedräkningen har börjat!
/Sofokles


3 kommentarer:

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) Älska trollformler
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässor
    4) Giftermål
    5) Bindande trollformler
    6) Uppdelningar
    7) Dödsförtroll
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
    9) vill tillfredsställa din älskare
    10) Lotteri
    Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
    genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

    SvaraRadera
  3. Livet har fyllts med utmaningar sedan min man lämnade mig och gick vidare med en annan kvinna. De flesta gånger hade jag tänkt på att avsluta allt. Saker blev värst när jag förlorade mitt hem, min familj och allt till orkanen Matthew och jag blev flykting i mitt eget land, Rumänien. Den enda egenskapen jag hade kvar var en Internet-aktiverad telefon i fickan. En trogen dag hittade jag en läkare Ilekhojie på Internet, på Face-book. Någon från USA hade vittnat om många fantastiska saker som doktor Ilekhojie hade gjort för henne och hennes familj. Jag kontaktade honom och resten säger de är historia. Idag är jag lyckligt gift med en soldat jag träffade i lägret och jag får tillbaka min lycka igen. Jag kan inte hålla denna lycka för mig själv eftersom jag inte är självisk. Du kan också kontakta Dr Ilekhojie på e-post: gethelp05@gmail.com eller skicka sms till honom på whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera