lördag 13 juni 2020

Man slutar aldrig att förundras

Ett litet inlägg om tankar om... ja, allt från John Cleese till Stefan Löven. Hela inlägget finner du på Trade Venue.

”Man slutar aldrig att förundras”. Hur många gånger har du inte hört det? Inflationsvärdet på det uttrycket skulle nog få de flesta centralbanker att sälja såväl sin Tesla modell S som sin njure… Nåväl – några få, bland många, saker som just nu får mig att förundras.

PK-samhället

Jag tror att det är få som inte nåddes av nyheten om BBC och hur de har valt att ta bort avsnittet om ”The Germans”, dvs. det avsnitt där John Cleese spatserar likt vore han lilla Adolf med den trimmade mustaschen. Varför? Det har plöstligt blivit rasistiskt och är det något som kostymklädda, relativt medelålders samt rädda-att-förlora-jobbet-för-att-de-inte-är-PK-kontorsråttor är det just att inte göra den breda massan (läs: pöbeln) upprörd. För tänk vad hemskt det är att inte ha samma åsikter och ställningstagande likt alla andra.

Pippi Långstrumps pappa var aldrig negerkung. Omslaget till Tintin i Kongo måste göras om. John Cleese som driver med tyskarTio små negerpojkarRobert E Lees staty i Charlottesville … Detta är bara ett några få av många händelser där det blivit svettigt hos PK-kontorsråttorna.

Läs vidare på denna länk.

Stay safe and enjoy this wonderful saturday.

//Cristofer aka. Sofokles

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar