torsdag 30 maj 2024

Avanza agerar snabbt med fler fonder från Storebrand

Det hann inte ens med att gå en vecka från att jag kontaktade Avanza och bad dem lägga upp fler fonder, gällande andelsklassen SEK B (utdelning i cash), från Storebrand. Jag vill tacka Avanza för en snabb återkoppling och ett trevligt samt professionellt bemötande. Jag har tidigare läst mer negativt än positivt om Hagströmers lilla bebis, men jag har aldrig upplevt några direkta problem. Därtill tror jag att ett symtomatiskt tecken i den tid vi lever i är att användare/brukare/kunder sällan går till primärkällan, producenten med mera med sina frågor eller klagomål, utan istället är det snabbnumret till Aftonbladet och därefter skytteltrafik till TV4:S morgonsoffa. 

Läs vidare på Trade Venue. Jag önskar dig, på förhand, en god helg!

/Cristofer

2 kommentarer:

  1. Håller med Christofer, Avanza levererar bra! Ibland lite för mycket teknikuppdateringar men överlag är Avanza Guld, i alla fall för mig. Heja Avanza!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Kalqyl,

      Tack för såväl besök som kommentar. Det känns roligt att det finns fler som inte bara ser till de (enligt mig få) bristerna, utan också förtjänsterna. är glaset halvtomt eller halvfullt?

      Trevlig lördag tillönskas.

      /Cristofer

      Radera