fredag 6 december 2019

Återbesök och intervju i Lund

I dag fortsätter den påbörjade intervjuserien, där en ny intervju publiceras varje fredag. Hela intervjun kan du läsa om på min nya vistelseort - Trade Venue. Nedan är ett kort utdrag från lundabon framför övriga.

Fredagen den 3:e mars anno 2017 kom jag att publicera en mycket intressant intervju med Luppen från Lund, dvs. Lundaluppen. Sedan dess har mycket vatten flutit under ån och aktiviteten på lundabons blogg har varit ömsom hög, ömsom låg. Hur är situationen får denne högst uppskattade bloggare nu? Vad gör han? Vad investerar han i? Likt tidigare publicerade intervjuer var denna mycket intressant att dels göra, dels att sedan få läsa. Mycket nöje!

Kan du börja med att berätta lite övergripande om din livssituation just nu? Vad gör du? Jobbar du och med vad? Om inte – vad förgyller dina dagar?
Jag jobbar i egna bolag precis som tidigare. Mina dagar är splittrade över lite fler bolag och engagemang, men det finns definitivt en heltid eller två att göra i bolagen. Jag har även lite styrelseuppdrag utanför mina egna bolag. Med "egna" menar jag bolag där jag är en av huvudägarna, jag äger sällan 100 %. Ibland innebär detta en fantastiskt fri tillvaro och ibland brinner det i varje hörn av huset, men jag trivs med att vara min egen chef, och börjar nog bli ganska svår att anställa om jag ska vara ärlig. 


Hela intervjun finner du på denna länk (och, som alltid är gällande, är det INTE någon affiliatelänk e.d.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar