fredag 13 januari 2023

Same procedure as every year, James.

Ju mer jag läser och ju fler år jag vistas på börsen, men även i livet i dess allmänhet blir det än mer uppenbart hur allt går i cykler och hur mycket, ändock ej allt, tenderar att återupprepa sig. För blott ett år sedan var antalet inlägg på sociala medier samt blogguppdateringar med en bifogad bild på portföljens utveckling mer att betrakta som något unikt, knappt förekommande. Spola fram nästa exakt ett år och det råder vice versa – nu postas det hej vilt. ”ATH”, ”Ny miljon nådd!”, ”Kolla SBB och kolla mina hittills 10,7 %” eller dylikt finns överallt och ingenstans på valfri social media.

Förstå mig rätt, för absolut gläds jag med berörda och absolut vill jag att alla som sparar och investerar – tar ansvar för sin ekonomi och därmed liv – ska få bästa möjliga avkastning, utveckling och ”liv”. Dock kan jag inte negligera hur all mänsklig psykologi ständigt finns där och lika ständigt återupprepar sig.

Läs vidare på Trade Venue. Jag vill önska dig en avkopplande fredag tillika helg. Själv skall grillen tändas och burgarna grillas.

/Cristofer


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar