lördag 6 februari 2021

Om utdelningar - V och KD.

Även om det var väntat, slås jag alltid av hur vinklad och ensidig Vänsterns och, i detta fall, Kristdemokraternas kritik mot alla ”rika” som ”skor sig på de hårt arbetande ’vanliga/normala’ ute i Sverige”. I onsdags kom Volvo med ett styrkebesked om något – ett bolag med ägare av kött och blod, dvs. du, jag och alla andra som äger aktier, har överlevt pandemin, gjort ett kanonår och står nu bättre rustade än någonsin förr att verka på en än mer konkurrerande marknad. Man vill även ge en ersättning till alla aktieägare, för att de har tagit risken att investera i bolaget. Detta ses som ett fel och ett slag i ansiktet på alla ”’vanliga, normala’ hårt arbetandes Svenssons” från V:S och KD:s håll, som menar att har man tagit emot stöd ska det minsann inte delas ut några kronor till alla Östermalmsmiljonärer. Självklart var b.la. statliga SVT noga med att lyfta fram detta.

Läs vidare på Trade Venue. Självklart finns inga affiliates e.d.

Trevlig helg!

/Cristofer

2 kommentarer:

 1. En hel del av stöden var för att behålla personal, vilket annars hade blivit en kostnad för staten i alla fall. Det är ett rimligt beslut.
  Ska man kritisera någon så är det politikerna som är dåliga på att fatta beslut och de som jobbar som inte sparat tillräckligt själva. V & Kd är bara tramsiga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Redaktionen.

   Enig. Enig och enig!

   Önskar dig allt gott!

   /Cristofer

   Radera