söndag 9 januari 2022

Fastator

 Fastator är ett 11 år gammalt/ungt investmentbolag som enbart är fokuserat på fastigheter. På sin hemsida beskriver bolaget sig enligt: "Fastator startar, utvecklar och driver bolag inom nya fastighetsrelaterade segment i Sverige. Fastators portfölj sträcker sig över flera fastighetssektorer och geografiska marknader. Fastatorsfären innefattar såväl renodlade fastighetsbolag som tjänsteföretag inom förvaltning. Som Sveriges enda börsnoterade investmentbolag specialiserat mot fastighetssektorn ger vi investerare en unik möjlighet att exponeras mot flera olika växande delsegment.”

Fördelen med att äga Fastator är att du dels får exponering mot onoterade fastighetsbolag, dels får dra fördel av ledningens kontaktnät, insyn i marknaden et cetera. Just detta lyfter Analysguiden fram som en styrka i den korta sammanfattning de publicerade i slutet av december. I denna satte de även en målkurs på 28–32 kronor per aktie, dvs. cirka 21-36 procent uppsida från en kurs om 22,65 kr/aktie.

Läs vidare på Trade Venue. Förvisso har vi ännu inte passerat ens ett par veckor på det nya året, men håll ut! Snart är det sol, strand och glass 24/7!

/Cristofer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar